Gå til forsiden

Hypnose der fører til ryge stop

Lidt om rygning

Cigaretter er lavet af tobaksblade og dyrkes med pesticider og gødning. 

Bladene tørres i træ brændende ovne, der anvender millioner af hektar skov. Derefter tobakken behandles med additiver. Tobaksrøg indeholder 1000'erne af kemikalier. Hundredvis er giftige og mange årsag kræft. Lad os fokusere på de biggies. 
Nikotin er et vanedannende stof, der påvirker hjernen og hjertet. Det er en vanskelig lægemiddel. Det gør du føler både anspændt og rolig. Så er der tjære. Brændende tobak skaber tjære - svarende til hvad der er på vejene. Sticky tjære frakker og skader lungerne gør det svært at trække vejret. Tjære forårsager hals og lungekræft. Kulilte er en giftig gas, der frarøver kroppen af ilt. Det vil ødelægge en atlet karriere og kan skade et barn i livmoderen. Det gør blodet tykt og klistret og mere tilbøjelige til at størkne. 
Der er ammoniak, cyanid, arsen, benzen og DDT. 
Tobak virksomheder tilføje velsmagende varianter at maskere ubehagelige smag af tobak toksiner. 
Men når du er afhængig du vil holde købe mere. Det betyder flere penge i tobaksindustriens lommer. De fleste rygere begynder, før de fylder 18 og holde på rygning så tobaksvirksomheder målrette deres markedsføring til at komme til dig! 

Statistik over rygning

Sidste år over 5 millioner mennesker døde på verdensplan som følge af tobak. At mange kister ville strække, end-to-end fra London til Bangkok, Thailand. 
Hvis du og dine venner begynder at ryge, og fortsætter med at ryge så halvdelen vil dø af rygning. Mange vil dø 15 - 20 år, før deres tid. Stop hvad du laver. Kig på dit ur eller den anden hånd et ur. Watch 7 sekunder gå af. I den tid nogen, bare et eller andet sted i verden, døde, fordi de røg.

Med hypnose mod rygning kan du opnår et bedre liv og velvære.

Her er nogle eksempler på folk der ikke ryger.....................

Jeg ryger ikke, fordi ...

"Det er et totalt spild af penge. Jeg vil hellere bruge mine penge på andre ting." 
"Jeg kan lide at se godt ud og føle sig godt. Rygning gør det modsatte." 
"Min kæreste ville gå fra mig, hvis jeg røget, han hader det . " 
"Min onkel døde af lungekræft på grund af cigaretter. Mine fætre har ingen far." 
"Jeg elsker at dyrke sport. Rygning og sport ikke blandes." 
"Jeg tænker på miljøet. Cigaretter kuld gaderne og røg forurener luft ". 
"Næppe nogen jeg kender ryger -. det er bare ikke fedt længere" 
.. "jeg vil ikke give mine penge til tobaksindustriens fedt katte De er legaliseret pushere så vidt jeg er bekymret" 
"Jeg har været udskyde se mor og far røg som skorstene. Jeg ønsker ikke at gå der!" 
"Jeg vil ikke have dårlig ånde." 
"Bare lugten af røg gør mig wheezy. jeg er astmatiker. " 
"Rygere stinker." 
"Mig rygning? Du skal sjov!"

Rygning udseende og hypnose

Rygning ødelægger dit udseende. Rygere har matte ansigtsfarve, alder tidligt og i en alder af 40 har rynker i nogen 20 år ældre, er der ikke ryger. Det er fordi rygere må klare sig med mindre ilt. Kroppen har brug for ilt for at holde huden sund og til at lave nye celler til at erstatte de gamle. 
Rygning er årsag til blødende tandkød og tab af tænder. Har du set rygernes behåret tunge? Tjære opbygger og stopper den naturlige udskiftning af tungen overflade, og du får en behåret effekt. Dette fælder mad og forårsager dårlig ånde. Kissing en ryger er som at slikke et askebæger. 
med dårlig ånde, gule fingre, blødende tandkød, ildelugtende hår og tøj, rygere rigtig skiller sig ud i en menneskemængde. Ikke noget kønt syn eller lugt. Og fordi rygning skader lugtesans og smag, behøver rygere ikke klar over, hvor meget de stinker.

Kontante fordele ved rygning

Rygning gør dig forpustet, skærer dit liv kort og gør dig mangler penge. 
Prisen på en pakke cigaretter er slemt nok, men problemet er én er aldrig nok. Nikotin er vanedannende og rygere holder på at købe mere og mere. Det er ligesom indstilling lys til dine penge og se det brænde væk. 
I stedet for at ryge, du kunne gå ud for en pizza og se et band, en film, gå ud clubbing eller besøge en spillehal. Du kan supplere din mobiltelefon eller købe en ny top. Vælg en ny computer spil, CD, DVD, make-up, sports gear eller en gave til dig eller en kammerat. 
eller gemme den op til ferie, festivaler, designertøj, eller en bil, computer eller ... whatever.

Stop rygning evt få hjælp gennem hpnoterapi  behøver ikke at være en klods om benet. Så hvis du er en ryger her er ti tips til at hjælpe dig holde op.

1. Beslut dine grunde til at holde op - lugt friskere, føle montør, lever længere, stoppe den hoste, har mere Dosh, stoppe folk at komme på dig ... uanset hvad. 
2. Få support. Fortæl dine venner, din familie dine bedste venner og advare dem, du kunne være humørsyg. Bed dem om at stå ved din beslutning om at holde op. Find en ven til at holde op med, kan hjælpe. Ring til en rygere hjælpelinje. Gå se en sygeplejerske eller din praktiserende læge. De kan give dig nogle patches eller tyggegummi. 
3. Foretag en dato for at holde op. Liste dine ryger tider og situationer. Hvad kunne du i stedet? Gør dig klar til at klare sig uden cigaretter. Practise 'Nej tak jeg ikke ryger «. 
4. Slippe af rygning gear og få dit hoved i gear. Dit afslutte dag er forude. 
5. Afslut dag. Vågn op og sige "jeg ryger ikke." Læs din liste over grunde til at holde op. Sæt på fersk tøj. Break dine rutiner, gøre tingene anderledes. 
6. Drik masser af vand til at skylle ud i systemet. Hold nipper. Spis sunde snacks - frugt, rå grøntsager eller tygge sukkerfrit tyggegummi. 
7. Gør som en gal ting på dansegulvet, i gymnastiksalen, i vand eller på hjul. Løb op ad trappen. Motion er en bedre buzz. Jo mere du bevæger dig omkring og arbejde ud jo mindre du får lyst til at ryge. Derefter kan du slappe af og chill ud. 
8. Forkæl dig selv. Du har flere penge mellem hænderne. Køb dig selv en gave og drøm om, hvad du vil købe med de penge du sparer. 
9. Pas på at prøve gange. Hvis du får hovedpine, ondt i halsen, hoste eller følelse ned du ved, du vinder. Det er det organ at slippe af med skrald inde i dig og begynder at komme sig. Undgå fristelsen. Må ikke engang tænke 'jeg vil bare have en'. Blot én er én for mange. Ikke-rygere ryger ikke. 
10. Vær positiv. Op med at ryge er starten på en lys ny fremtid. Men tag det bare en dag ad gangen. I dag du vælger ikke at ryge. 

Hypnoterapi kan hjælpe dig med at stoppe rygning øjeblikkeligt.

Hypnose er uskadeligt og session varer ca 1 times tid.


CVR: 33280920, © mail@vonbale.dk, tel.27363833, reklame, anno 2011