Gå til forsiden

 

Angst hypnose

Af de følelsesmæssige problemer jeg behandler i min praksis, er der tre typer, som jeg støder på hele tiden.De er skyld, frygt og depression. Det kan overraske mange mennesker at vide, at depression er en langt nede på listen, mens skyld og fobier er langt den mest almindelige. 

 I min medicinske ordbog er der 283 anerkendte fobier, og jeg er sikker på, at der findes et lige så stort antal unavngivne dem.

En fobi er en irrationel frygt, oplevelsen af, som kan producere en irrationel reaktion - såsom at trække dit hår ud, eller en massiv respons, hvor din krop systemer er involveret. Vi beskriver det i vores daglige sprog "sveden af ​​skræk", "lammet af skræk", "sommerfugle i maven" osv. Ordet "fobi" stammer fra en gud i oldtidens Grækenland - Phobos gud Fear. Der er utallige definitioner af fobi, men den mest rammende man definerer en fobi som "en frygt for en frygt". Måske, mere præcist, kan en fobi kan beskrives som "en ekstrem reaktion at frygte udløst af en stimulus".

Fobier er meget almindelige. En ud af ni mennesker har en fobi af en slags - mere end elleve procent af befolkningen. Og en ud af tyve mennesker har panikanfald på et eller andet tidspunkt i deres liv, ganske almindeligt udløst af en fobi. Der er ikke meget at konventionelle medicinske videnskab kan gøre for din fobi, bortset fra ordination et antidepressivt lægemiddel.

Hypnose, på den anden side, kan i de fleste tilfælde, eliminere eller lindre fobi. I England kører London Zoo et kursus i at fjerne frygten for edderkopper under vejledning af en erfaren hypnotisør, og deltagerne afslutter kursus i Insect House strøg edderkopper.British Airways i Heathrow kører et kursus for dem, der har en frygt for at flyve.

Op til sommerferien, jeg altid får en streng af kunder, der har en flyskræk. I fortiden, de enten har undgået flyvende eller gået igennem smerte og meget mental smerte, når de går om bord på et fly tager deres familie på ferie. En række af disse klienter derefter tilbragte de to uger på ferie i frygt for hjemrejsen.

Med hypnose kan amn behandle angst for de fleste ting.

www.vonbale.dk 

 

CVR: 33280920, mail@vonbale.dk, tel.27363833, reklame, anno 2011