Gå til forsiden

 Links - Hvad du skal vide om parterapi og hypnose

    

 Jeg beskæftiger mig udelukkende med parterapi, hypnose og psykoterapi. 

 

 Gode ting at vide, før du finder dig en terapeut

 1. Hvordan finder du en terapeut/parterapeut?  

 Terapeuter kan findes på mange måder, du kan prøve via nettet eller gennem venner og familie. Uanset hvor du finder din parterapeut, så skal du
 vide at alle terapeuter er forskellige og derfor er det ikke sikkert at den første du finder, vil passe til dig. Alle terapeuter anvender ligeledes
 forskellige  metoder og har en forskellig væremåde. Det vigtigste er, at du vælger en terapeut du selv syntes, passer bedst til dig. 

 2. Hvad er terapeutens uddannelse/baggrund? 

 Da alle terapeuter er forskellige, så kan de også have forskellige uddannelser. Terapeuten kan have en eksamen i parterapi eller en doktorgrad i  ægteskabsterapi. Terapeuten kan have arbejdet med socialpsykiatri eller gennemgået en videregående uddannelse. Det er vigtigt, at den terapeut
 du vælger har gennemgået nogle uddannelsesformer, fået noget undervisning og taget nogle kurser, før vedkommende kan vejlede dig.

 3. Hvad er forskellen på en psykolog og terapeut?

 Den største forskel på disse er, at psykologen udelukkende bruger teorier, som vedkommende typisk har læst sig til, mens terapeuten primært  bruger  egne erfaringer. Psykologen ser det hele subjektivt og må ikke give dig konkrete råd. Hvorimod terapeuten vil give mere konkret rådgivning  og komme  med forslag og idéer. Terapeutens teorier omkring dig, vil blive sat i perspektiv i forhold til din problemstilling.

 4. Medlemskab

 Før du vælger dig en terapeut, er det vigtigt at du sikre dig, at terapeuten er medlem af en terapeutforening. På denne måde er du sikret at  terapeuten  følger de rigtige stdandarder og løbende får supervision.

 5. Bliver terapeutydelsen dækket af en sygeforsikring?

 Mange forsikringer, specielt sygeforsikringer, dækker en vis procentdel af terapeutens honorar. Forhør dig hos dit forsikringsselskab. 

 6. Virker terapi/parterapi altid?

 Terapien vil typisk virke, hvis begge parter er indstillet på et bedre forhold eller ægteskab. Terapeuter kan kun vejlede og rådgive, og ofte er det  dét  som der skal til. Der findes desværre ingen miraktelkur mod et dårligt parforhold/ægteskab.
 Jeg syntes at alle fortjeneren chance, før de bliver skilt. Jeg vil prøve at hjælpe jer med at genskabe jeres kærlighed til hinanden og løse jeres  problemer  sammen med jer. Du skal dog vide, at hvis din partner/ægtefælles har besluttet sig for at gå, og står ved sin beslutning, så kan du ikke  gøre noget ved  det.

 7. Hvor ofte skal man i terapi?

 Der er hverken et bestemt antal timer eller gange man skal gå i terapi. Det afhænger af dig selv. Nogle syntes at en times terapi er nok, mens  andre  kommer en gang i ugen og følger op.

 8. Kan man medbringe børn?

 Børn er altid velkomne. Vi har underholding til børn i form af film, gynger, bøger og legetøj!. 
 Har i det svært med, at afsætte jeres barn/børn til diverse voksen udflugter, så kan i overveje en au-pair. Læse mere her: www.aupairagency.dk

 9. Er parterapi farligt og/eller skadeligt?

 Parterapi er hverken farligt eller skadeligt. Indtil videre er der ingen registrerede sager med parterapeuter, som her forvoldt nogen skade.
 

 

 Hvis du skal have en parterapi session, kan du booke en tid hos Von Bale lounge

 Parterapeuten Lina Von Bale

 Mail: mail@vonbale.dk
 Web: www.vonbale.dk
 Tlf.: +45 4242 7010 
 eller +45 2736 3833
 Blog: 
http://vonbale.dk/blog/ 

Del denne side med parterapi på Facebook eller andre netværk. Klik på et af ikonerne:
Facebook Facebookdel.icio.us DeliciousGoogle Bookmarks GoogleLive-MSN Live MSNTechnorati TechnoratiStumbleUpon Stumble UponLinkedIn Linked InTwitThis Twitter

 

www.vonbale.dk - parterapi, par terapeut, parterapeut, par, par psykolog, parhjælp, par kommunikation, par issues, par problemer, løsninger på par problemer, parterapi von bale hjælper med kærlighed seksueliteten og terapi, parterapeut, parterapi i Nordsjælland, Hillerød og københavn, parterapeut, parterapi, parpsykolog,par, psykolog,terapeut, individuel terapi, parterapirådgivning, terapi til unge, terapi til single mødre eller fædre, terapi til homoseksuelle, parterapi og coach, par terap

CVR: 33280920, mail@vonbale.dk, tel.27363833, reklame, anno 2011