Gå til forsiden

 Skal vi giftes eller skilles?

   

 Er I kørt fast i jeres forhold? Er hverdagen blevet et tomrum, hvor der ikke sker noget? Virker alting trist og kedeligt?
 Jeg kan give jer et nyt pift til hverdagen. Bliv gift!

 

 Bryllup

 Brylluppet behøver ikke at være stort - det kan sagtens være et lille og stadig fantastisk! Måske skal det være et hemmeligholdt bryllup i Paris?

 I forbindelse med et ægteskab, vil ens forhols ændre sig og på mange måder vil man blive mere voksen. Særligt kvinder er gode til at skifte  livsstil og  adfærd. Et ægteskab vil ændre ens parforhold - og kun til det bedre! Det er statistisk bevist at parforhold fungerer bedre, hvis der sker  noget! Et  ægteskab kan være svaret på dette!

 Når man giftes, er det vigtigt at holde en fest, så ens kærlighed bliver bekræftet i andres øjne. Psykisk vil man tage parforholdet mere alvorligt og  skilsmissen vil være den absolut sidste løsning.
 Det er sandt, at der stadig er en del par der skilles. Men det er ikke ensbetydende med, at der er flere der skilles end giftes! Det er blevet bevist  at der  er flere par der går fra hinanden, end der bliver skilt. 

 Ægteskabet er en slags værdi for samlivet. Man bliver delvis forpligtet til at forblive sammen og dele alt - hinandens laster, glæder, oplevelser osv.  Som  par siger man ja til hinanden, foran mange mennesker, til et fælles liv. Det kan være i kirken, rådhuspladsen eller andre steder.

 TØV IKKE - BLIV GIFT OG OPLEV DEN ULIMATIVE LYKKE!

 Et bryllup kan aldrig gøre det værre, men tilgengæld kan det forbedre jeres forhold. Så tag det første skridt nu, og fri til din udkårne!

 
 Vil I høre nærmere, så kontakt mig på mail@vonbale.dk
 
 Se vores blog om skilsmisser ved at klikke her.

 

 Parterapi

 Parterapeut Lina Von Bale tilbyder  parterapi, individuel terapi, parterapi-rådgivning, terapi til unge par, terapi til single mødre eller fædre, terapi til  homoseksuelle, parterapi som  coach. Parterapien tilbydes i København, Nordjælland, Vestsjælland og andre byer - kontakt mig for mere info.

 Parterapi er godt hvis:

  • Man skændes for meget
  • Man ikke forstår hinannden
  • Man er ked af det
  • Man taler forskelllige sprog

 Parterapeuten hjælper jer med at forstå hinanden bedre. Parterapi er en vigtig redskab for at man bedre kan forstå hinanden som par.

parterapeut nordsjælland, parterapeutens opgaven, hvad kan parterapeuten, en billig par terapeut, psykoterapeut, terapi, parterapi her og nu, hypnose lolland falster, hypnose nu, hypnotisør, hypnoterapeut, hypnoterapi, hyp nose, hypnose københvan, hypnose kbh, hypnose stenløse, hypnose roskilde, hypnose nordsjælland, hypnose vestsjælland, hypnose rygestop, hypnose fobier, hypnose væggtab, hypnose strees, hypnose, hypnotisør, hypnoterapi, hypnose behandling, hypnose undervisning, hypnotisør og hypnose

CVR: 33280920, mail@vonbale.dk, tel.27363833, reklame, anno 2011