Gå til forsiden

Hypnose mod alkoholtrang

Hypnoterapi eller  hypnose  kan være en effektiv behandling for mennesker med narkotika-eller alkoholproblemer.  

De vigtigste succesfaktorer er ét, i hvilket omfang patienten er tilgodehavende for   hypnose og to, i hvilken grad patienten er villig til at gøre hvad det tager at holde op alkohol. Så det er umuligt at generalisere et spørgsmål som dette. Succesen med hypnose , uden tvivl varierer fra person til person. Men er den ikke vært at prøve?

Kan hypnose behandle alkoholisme med succes? Ja!

For at være ærlig, er der blevet offentliggjort meget meget forskning eller undersøgelse rapporter om denne form for alkoholisme behandling. American Journal of Clinical hypnosis , fra juli 2009 henviser til en undersøgelse, hvor 18 klienter blev fulgt over de sidste 7 år. Det viste en succesrate på 87 procent. De definerer succes som at leve uden stoffer eller alkohol i mindst 1-årig. 15 af disse klienter blev klassificeret som alkoholikere eller alkoholmisbrugere, mens resten af dem var vanedannende med andre stoffer.

Effektiviteten af ​​hypnoterapi afhænger af flere faktorer, såsom

- Hvor lang tid patienten har misbrugt alkohol

- Hvor alvorlig alkoholisme

- Hvorvidt patienten er blevet hypnotiseret før og effektiviteten af ​​denne behandling

- Hvorvidt patienten er suggestible eller tendens til at være modstandsdygtig og vanskelig at samvirke med

- Mængden af ​​alkohol indtaget

- Om alkohol indtages alene eller i en social indstilling

- Hvilke specifikke drikkevarer forbruges (spiritus, vin eller øl) i forhold til det beløb,

- Sidst, men ikke mindst: hvordan begået patienten er at stoppe med at drikke

Hvis en person virkelig ønsker at holde op med at drikke alkohol, han eller hun har til at finde ud af ved hjælp af hypnose

- Hvorfor de drikker eller sagt på en anden måde, hvilke positive funktioner gør drikke har for deres hverdag, og

- Hvordan kan de finde andre og mere sunde måder at håndtere disse funktioner eller tackle deres problemer.

Indtagelse af alkohol kan meget vel ses som en måde at håndtere dit liv og de ​​følelsesmæssige problemer, du står over for i din hverdag. 

 Du kan ikke bare slippe af med denne uden at erstatte det med noget andet. Hvis du gennemgår en hypnose uden at finde alternativer til erstatte din tidligere usund adfærd . Alle mennesker kan have adskilllige problemer. Alkohol er ikke noget særligt problem og det kan afhælpes ved hjælp af hypnose.

Når du har været i hypnose kan du få et tomt hul.

Fraværet af alkohol skal udskiftes med tilstedeværelsen af nye færdigheder til at håndtere de situationer i dit liv, som du tidligere håndteret ved at drikke.

Det vigtigste spørgsmål er, hvor stor en indsats er du villig til at give for at slippe af med din alkoholproblemer? Må ikke blive fristet til at tro, at hypnose er en passiv og smertefri genvej til at slippe af dit problem. Nogle mennesker tror, ​​de kan bare lægge sig ned på en sofa et par gange og passivt blive hypnotiseret, og trang til alkohol forsvinder.Derudover skal du udvikle nogle nye måder at tænke på.

For mennesker, der er tilgodehavende til hypnoterapi og er villige til at ændre deres måde at tænke og løse deres problemer i dagligdagen, kan denne form for behandling være meget effektiv. Nogle patienter har rapporteret en betydelig lettelse efter et par sessioner. Normalt kan du forvente, tager 1-3 timer dvs ca 1-3 hypnose behandlinger.

www.vonbale.dk

CVR: 33280920, mail@vonbale.dk, tel.27363833, reklame, anno 2011